2020 logó Szemelvények egy utca életéből

Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 7 vendég böngészi
Szemelvények egy utca életéből PDF Nyomtatás E-mail
2012. november 27. kedd, 09:08

Teljes egyetértéssel csatlakozom a Major Terézia és Bálint Mihály olvasói leveleiben közzétett felvetésekhez, észrevételekhez azzal, hogy a  közösségi életünkben - az enyhén szólva sajnálatos, de inkább - a meglehetősen elkeserítő, erőszakos és durva állapotokban tapasztaltakat kívánom megismertetni az olvasókkal.

Kisvárosunk egyik "nagymenője" feltalálta a járda-menti  "kőrforgalmat" a szomszéd porta kapubejáratának önkényes használatával. A már több héten át eltűrt  "akció" folytatását megakadályozni szándékozó tereptárgy (kis lánc, földbe cövekelt vascsöveken) elhelyezését néhány utcabeli "örvendező" gyűrűjében hangos élcelődéssel kigúnyolta, bemutatva mennyire önző és korlátolt egy ilyen "művelet" megitélésében.

Azóta a lakóháza előtti közterületre "beszegett parkolóból"  - a kisláncot karóival együtt kitépve és félredobva - közterületen startol, rendületlen nyugalommal, most is a szomszédos kapubejárón keresztül.

"Kisfőnöki" megbízatásában ezt az arcátlanságot valószínűleg privilégiumának tekinti, mert udvariasságot és tiszteletet eddig még egyszer sem mutatott, inkább érzelmi intelligenciájának hiányában, túlzott önbizalommal uszít és lázít közvetlen környezetében.

Remélem, hogy "fajsúlyos" kapcsolatai révén, - mint tisztességes jogkövető állampolgár - a gépkocsi rendszeres utcai közterület-foglalásához szükséges engedélyt megszerezte és a zónában meghatározott díjtételt is megfizette, városunk költségvetési bevételeit gyarapítva.

Magosiné Kalmár Viktória

 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval