2020 logó Kérdőív az Európai Unió jövőjéről

Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 6 vendég böngészi
Kérdőív az Európai Unió jövőjéről PDF Nyomtatás E-mail
2020. december 20. vasárnap, 19:21

Köszönjük szépen, hogy név nélküli válaszaival hozzájárul az uniós állampolgárok Európai Unióval kapcsolatos véleményének megismeréséhez.

Project „COMUNI SENZA FRONTIERE” – „VÁROSOK HATÁROK NÉLKÜL” projekt

(617625-CITIZ-1-2020-1-IT-CITIZ-TT)

 

Bácsalmás Város Önkormányzata 2016-óta immáron hatodik alkalommal képviseli Magyarországot az olaszországi Padova megye Európai Uniós projektjében.

 

Ezennel a Granze városa által vezetett „Comuni Senza Frontiere”/„Városok határok nélkül projekt” az Európa a polgárokért program által támogatott projekt, amelyben 4 további együttműködő partner város vesz részt: Seini (Románia), Bácsalmás (Magyarország), Nowe Warpno (Lengyelország) és Dubrovnik (Horvátország).

 

A projekt fő célja a polgárok részvételének fokozása az EU jövőjének kialakításában. További információ a projekttel kapcsolatban itt olvasható.

 

Annak érdekében, hogy megértsük az állampolgárok nézeteit a projekt szempontjából releváns témákban, az öt partnerváros úgy döntött, hogy benyújtja ezt a kérdőíves felmérést, amely három különböző témával kapcsolatos kérdést tartalmaz: EU polgársága és a demokrácia; Európa jövője; valamint az EU válasza a pandémiára. Az eredmények megalapozzák a projekt kidolgozását, és olyan megállapításokat mutatnak be az EP képviselőknek, amelyek ösztönzik az uniós intézmények munkáját. Ez a felmérés az Eurobarométer által feltett kérdések közül tartalmaz párat, amelyek letölthetők az Eurobarométer weboldaláról és az Európai Parlament honlapjáról.

 

A név nélküli kérdőívet az alábbi linkre kattintva lehet kitölteni.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQTPcJROiEXtdzP8JqtcEpVTKlaTsSZVNN4Vy2ROg_dsXPOw/viewform?usp=sf_link

 

Köszönjük szépen a segítségét!

 

Némethné Légrády Kinga

Bácsalmási Turisztikai Iroda

irodavezető

 


 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval