2020 logó CSATORNÁZÁS BÁCSALMÁSON A SZABADSÁG UTCÁBAN!

Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 10 vendég böngészi
CSATORNÁZÁS BÁCSALMÁSON A SZABADSÁG UTCÁBAN! PDF Nyomtatás E-mail
2013. december 23. hétfő, 10:40

Szeretném megkérdezni az illetékesektől, hogy mikor tudom megközelíteni a házunk bejáratát, úgy, hogy ne kelljen a sárban taposnom? Próbálkoztam személyesen érdeklődni, de diszkréten elküldtek, mondván, tavasszal helyreállítják a károkat. Addig hol is fogunk bejárni?
Kérdezem, szükség volt ekkora rombolásra? Vagy csak a mi házunk előtt kellett mindent felszedni és mint akik jól végezték dolgukat otthagyni a feltúrt utcát?
Karácsony közeledtével, még annyit sem tettek meg, hogy a bejárat előtt leszórják zúzott kővel. Egyedülálló nő és anya vagyok, aki közalkalmazotti fizetésből
és árvaellátásból neveli két gyermekét. Aki éveken át rendben tartotta az utcát. Évekkel ezelőtt pénzt nem sajnálva kiépítettük,melyet most barbár munkával valaki tönkre tett.
Helyre állítást követően ugyanolyan lesz? Nem vagyok szakember, de annyi tapasztalatom van, hogy NEM!
Nem értem miért volt erre szükség? Egyedülálló nő, aki mögött nincs befolyásos férj, vagy kellőképpen határozott fellépés? Sajnos a férjem 14 évvel ezelőtt meghalt, akinek a keze munkáját most tették tönkre.
Ő már nem tud harcolni az igazáért. Mélységesen felháborít ahogyan a munkát végzik és ahogyan az embert lerázzák.
Csak annyit kérnék, ha már az utcánkat tönkretették, hogy a bejáratot használhatóvá tegyék, amíg az ígért helyreállítást nem végzik el.

Köszönettel: Allaga Gézáné

Bácsalmás, Szabadság utca 27.

 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval